Miss Red Lips Retro Boutique, retro vol glamour.

Miss Red Lips Retro Boutique van de Genkse Hilde Reinert vind je in de Stationsstraat 18. In deze unieke zaak wordt je letterlijk terug in tijd gekatapulteerd.  Deze pittige zaakvoerster heeft al lang een passie voor brocante, vintage en retro.  Haar eigen huwelijksfeest was dan ook volledig in de retro stijl. Onlangs heeft ze de … Meer lezen over Miss Red Lips Retro Boutique, retro vol glamour.

Proefatelier Beebies & Bubbies : een pure wellness-ervaring voor de allerkleinsten.

Kim is een 32-jarige opvoedster die al heel lang droomt van een eigen zaak. Ze is reeds lange tijd in bijberoep gepassioneerd actief als zwangerschaps-, newborn- en kinderfotografe. Maar ze wil iets meer. Ze wil een  totaal concept rond ouders en hun jonge kinderen uitbouwen. Beebies & Bubbies is een kleine, gezellige babywellnes met 3 … Meer lezen over Proefatelier Beebies & Bubbies : een pure wellness-ervaring voor de allerkleinsten.

Proefatelier Ine Thijs Fotografie : kids proof fotografe en zo veel meer…

Ine heeft momenteel haar eigen fotostudio bij haar thuis, maar ze wil via deze pop-up ervaring opdoen met een plek die beter zichtbaar en beter bereikbaar is. Ine Thijs is een kidsproof fotografe, die kinderen wil laten zijn wie ze zijn. De bedoeling is om kinderen en hun familie te fotograferen in een fotostudio en … Meer lezen over Proefatelier Ine Thijs Fotografie : kids proof fotografe en zo veel meer…

Goudskool, het juwelenatelier van Jill Lenaerts

Jill heeft altijd al gedroomd van haar eigen juwelenatelier.  Haar volledige opleiding heeft ze dan ook opgebouwd rond haar passie.  Ze is afgestudeerd als master juwelenontwerpster en edelsmid aan de PXL MAD faculty in Hasselt. Verder heeft ze dan nog talrijke bijkomende stages gevolgd om zich verder te specialiseren. Zo heeft ze onder andere stage … Meer lezen over Goudskool, het juwelenatelier van Jill Lenaerts

Boost Bar, voor die gezonde boost in je leven.

In augustus ging IngridNolens van start met haar Boost Bar in de Stationsstraat 49. Boost Bar is een groenten- en fruitbar en een healthy food belevingsconcept waar gezonde voeding centraal staat. Met haar speciale shakes en smoothies en supergezonde bowls zorgt Ingrid ervoor dat je voldoende vitamientjes binnen krijgt om de dag vol energie door … Meer lezen over Boost Bar, voor die gezonde boost in je leven.

Stadsfabriekjes Print City gaat van start in de Molenstraat

Gepersonaliseerd textiel en workshops Vanaf juli 2018 kan je in Molenstraat 35 terecht bij Jirky Thys en Jasmien Aendekerk voor al je gepersonaliseerde textiel. Ben je een vereniging en ben je op zoek naar een sweater of t-shirt met je logo erop?  Wil je met de vrienden of vriendinnen een leuke workshop volgen waarbij je … Meer lezen over Stadsfabriekjes Print City gaat van start in de Molenstraat

Echte ambachtsman of -vrouw? Vraag gratis uw erkenning aan!

Al meer dan 1.000 ambachtslui kregen het label Erkend Ambacht. Sinds juni 2016 kunnen vakmannen en -vrouwen een wettelijke erkenning aanvragen om hun ambachtelijke activiteit en knowhow te valoriseren. Tot nu toe vroegen 1.647 ambachtslieden deze erkenning aan en 1.017 kregen ze ook, vooral in de sectoren voeding, luxeproducten, hout, textiel en meubelen. Zij kunnen … Meer lezen over Echte ambachtsman of -vrouw? Vraag gratis uw erkenning aan!

US, Let’s combine together – uniek modeconcept van Zoë Beckers.

US: persoonlijk advies en unieke modecollecties Zoë Beckers is een 24-jarige Genkse met ondernemersbloed en een hart voor mode. Ze ziet het als haar uitdaging om in Genk unieke, stijlvolle, betaalbare, modieuze kledij voor jonge meisjes en dames aan te bieden. Nu kan men enkel terecht in ketenzaken waar alles eenheidsworst is, waar geen begeleiding … Meer lezen over US, Let’s combine together – uniek modeconcept van Zoë Beckers.